Försäkringsförmedling

Eurostar Retail Support kan som försäkringsförmedlare erbjuda er försäkringslösningar som är speciellt framtagna för detaljhandelsföretag. Vi hjälper er att utforma ett konkurrenskraftigt försäkringsprogram och säkerställer att ni alltid får den bästa försäkringslösningen.

Eurostar Retail Support är av Finansinspektionen registrerad försäkringsförmedlare. Vår registrering finner du på www.fi.se under Tillstånd/Företagsregistret.

Genom vår moderna och effektiva försäkringsadministration garanterar vi snabbhet och säkerhet i alla flöden. Kunderna får sina försäkringshandlingar i rätt tid, butikerna får sin ersättningar utan dröjsmål, självklart med en tydlig och detaljerad månatlig redovisning. Kedjeledningen får dessutom en sammanställning för det totala samarbetet.

Våra tjänster anpassas enligt era och kundernas behov och kan omfatta följande delar;

* Kundservice till butiker och konsumenter

* Integrerad försäkringsregistrering i butiksdatasystem

* Webbaserad försäkringsregistrering och skadehantering

* Tryck och utskick av förnyelseerbjudande

* Analys av försäljning och lönsamhet

* Ekonomisk administration


Eurostar Retail Support kan som försäkringsförmedlare erbjuda er försäkringstjänster som är speciellt framtagna för detaljhandelsföretag. Vi hjälper er att utforma ett konkurrenskraftigt försäkringsprogram och säkerställer att ni alltid får den bästa försäkringslösningen.
— Magnus Hedström, Vice VD och COO